Η Επιχείρηση

Η Firesoft ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 από τον Φίλιππο Παπαδάτο στην Αμαλιάδα Ηλείας οπού ήταν και η έδρα της επιχείρησης μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014.
Το 2015 η επιχείρηση έκλεισε τον εμπορικό της κύκλο και μετασχηματίστηκε αποκλειστικά σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών νέων τεχνολογιών με έδρα στο κέντρο της Αθήνας.
Η επιχείρηση εξειδικεύεται στη μελέτη και υλοποίηση της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων, την κατασκευή ιστοσελίδων – Ηλεκτρονικών καταστημάτων, και  την ανάπτυξη mobile εφαρμογών

 

Η φιλοσοφία μας

Η firesoft είναι μια επιχείρηση με στόχο την εξέλιξή και την ανάπτυξη προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που υπηρετούν τους ανθρώπους, σε μια εποχή που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς όπου η ψηφιακή τεχνολογία οδηγεί τις επιχειρηματικές και εμπορικές εξελίξεις.
Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, από την μελέτη και την υλοποίηση ενός έργου μέχρι την υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του.
Οι συνεργασίες που αναπτύσσουμε διέπονται από εμπιστοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και την άριστη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας.
Μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με άκρως ανταγωνιστικές τιμές που καλύπτουν την κάθε ανάγκη των πελατών μας.